Ultra Sound

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte

» baschet
Miting pentru fotbalul sibian - Pagina 2 EmptySam Mar 10, 2012 11:07 am Scris de burger

» Ceva melodii
Miting pentru fotbalul sibian - Pagina 2 EmptyVin Noi 18, 2011 1:45 pm Scris de burger

» Ultra Sound
Miting pentru fotbalul sibian - Pagina 2 EmptyDum Oct 30, 2011 3:37 pm Scris de burger

» Evenimente
Miting pentru fotbalul sibian - Pagina 2 EmptyVin Aug 05, 2011 4:17 pm Scris de burger

» Auto / Moto
Miting pentru fotbalul sibian - Pagina 2 EmptySam Iul 09, 2011 1:22 pm Scris de burger

» Poze
Miting pentru fotbalul sibian - Pagina 2 EmptySam Iun 25, 2011 9:10 pm Scris de burger

» fotbal
Miting pentru fotbalul sibian - Pagina 2 EmptyLun Mai 30, 2011 11:44 pm Scris de w7edy

» Maffia.ro :D
Miting pentru fotbalul sibian - Pagina 2 EmptyMar Mai 24, 2011 6:57 pm Scris de dariusd79

» Aticole,barfe,etc...US
Miting pentru fotbalul sibian - Pagina 2 EmptySam Apr 30, 2011 7:43 pm Scris de burger

Noiembrie 2024

LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Linkuri

CSU Sibiu

CSU Sibiu

Schimb de Link

CSU Sibiu

+11
w7edy
bitang
dInAmO LoVeR
Omu Loop
Radu_U.S.
zambiDis
mad_doky
burger
ady
Iulia
razzvy
15 participanți

Miting pentru fotbalul sibian

bitang
    Admin
    Admin

Numarul mesajelor : 103
    Puncte : 5816
    Reputatie : 1
    Data de inscriere : 20/03/2009
    Varsta : 34
    Localizare : sibiu

Miting pentru fotbalul sibian - Pagina 2 Empty Re: Miting pentru fotbalul sibian

Mesaj Scris de bitang Vin Apr 24, 2009 9:55 pm

w7edy a scris:sper sa ne strangem cati mai multi la miting deoarece este rusinos faptul ca nu avem macar o echipa de fotbal si in esalonul 3 asta i se datoreaza primarului, cand am avut echipa de divizia 1 i-a fost greu sa finanteze echipa. Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad :huuu: :huuu: kill

in acele vremuri echipa de fotbal devenise doar o afacere din care uni doreau doar sa scoata bani dar sa nu mai finanteze cu nici un leu
    zambiDis
    Trecator
    Trecator

Numarul mesajelor : 20
    Puncte : 5735
    Data de inscriere : 19/03/2009

Miting pentru fotbalul sibian - Pagina 2 Empty Re: Miting pentru fotbalul sibian

Mesaj Scris de zambiDis Sam Apr 25, 2009 8:54 am

Deci lucrurile incep sa intre pe cale cea dreapta,nu mai dureaza mult si vom face si acesti miting. Marti sau Miercuri (cand pot si baieti din U.S) vom merge la Primarie si restul organelor locale pentru a cere aprobarea mitingului. Am stat zielele acestea si am examinat harta Sibiului deoarece ne trebuie un traseu bine stabilit , bine pus la punct , defapt nu un traseu ci 2-3 variante deoarece autoritatile locale nu vor fi de acord cu orice fel de traseu , in prima instanta ne-am gandit la urmatoru traseu : Stadion Vointa (punctul de intalnire si de plecare) , Strada Transilvaniei , Bulevardul Victoriei , Parcul Subarini , Municipal (aici o oprire de circa 15-20 min) apoi , Scoala de inot , cu directie catre Centru si oprire in Piata Mare... dar din pacate acest traseu nu ne va fi acceptat din cauza Strazi Transilvaniei , fiindca este o artera principala si intens circulata,iar noi am blocao si mai tare,asa ca m-am gandit la urmatoarea varianta,binenteles si varianta de mai sus ramane in picioare,aia ar fi cea mai buna cu un impact vizibil foarte mare,dar incercam si varianta: Vointa-Str.Strandului-Str.Vrancei-Str.Cristian-Str.Gales-Str.Gh.Soima (asta da in B.Victoriei)-Bulevardul Victoriei-Parcu SubArin-Stadion Municipal (aici oprire 15-20min)-Str.Scoala de Inot-Str.Somesului (adica la Hotel Continental)-trecerea pe sub pasaj pentru a iesi in fata la Magazin Dumbrava-Urcare in piata 90-Bulevardul Nicolae Balcescu (adica Centru)- Piata Mare punct de oprire unde vom ramane 30-40 minute!

Acum stau si analizez inca o varianta de traseu,desi e cam greu sa ajungi de la Stadion in Piata Mare fara sa incurci traficul Smile . Azi - maine o sa aflu exact actele necesare , dar anticipez ca in maxim 1 luna de zile o sa fie mitingul.
    Ce puteti face voi este sa veniti cu idei de bannere si idei de scandari,dar NU MESAJE CU SAGETI ARUNCATE CATRE PRIMAR....FARA SCANDARI RASISTE-VIOLENTE-SAU JIGNITOARE LA ADRESA AUTORITATILOR LOCALE!

Voi reveni Smile
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Numarul mesajelor : 602
    Puncte : 6329
    Reputatie : 4
    Data de inscriere : 23/03/2009
    Varsta : 30
    Localizare : Sibiu

Mesaj Scris de w7edy Sam Apr 25, 2009 10:03 am

asa-i omu loop si eu sper sa iasa bine si ai dreptate sa trecem peste acel moment cu desfintarea echipei si sa incercam cumva sa-l comvingem. :flag:
    Radu_U.S.
    Radu_U.S.
    Admin
    Admin

Numarul mesajelor : 83
    Puncte : 5801
    Reputatie : 8
    Data de inscriere : 15/03/2009
    Varsta : 40

Mesaj Scris de Radu_U.S. Sam Apr 25, 2009 10:52 am

Normal că nu trebuie să ne legăm de primar pentru că el e poate singurul care ne poate ajuta.
    zambiDis
    Trecator
    Trecator

Mesaj Scris de zambiDis Sam Apr 25, 2009 11:02 am

Hai punetiva creierul la miscare si ganditi idei de bannere si scandari ca avem nevoie :D
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Dum Apr 26, 2009 8:09 pm

DECI AR TREBUI SA INCEP SA VORBIN CU PRIETNI SI EI LA RANDUL LOR CA SA NE STRANGEM CATI MAI MULTI. DE CANTECE SI BANERE AVEM TIMP SA NE GANDIM :flag:

:flag: Twisted Evil Twisted Evil :flag:
    razzvy
    razzvy
    Fanatic
    Fanatic

Numarul mesajelor : 228
    Puncte : 5993
    Reputatie : 3
    Varsta : 38

Mesaj Scris de razzvy Mar Apr 28, 2009 12:04 pm

bagumias....nu ati mai zis nicunu nimic....azi e marti....zambiDis....de ce draq nu dai si u cate un semn....?
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Joi Mai 07, 2009 4:36 pm

pai ar trebui sa vb mai din timp daca vrem sa ne strangem mai multi. totusi nu creddeti?
    Twisted Evil Question Question Question

:flag: :flag: :flag: :flag:
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Vin Mai 08, 2009 4:39 pm

oricand voi venii la miting pentru sibiu orice Laughing Twisted Evil Twisted Evil

zambiDis
    Trecator
    Trecator

Mesaj Scris de zambiDis Sam Mai 09, 2009 10:15 am

Baaaa...nu am avut cand , m-am angajat si eu si nah Embarassed Embarassed i-am zis si la Alex stabiliti voi o data cand , imi ziceti locu si ora si mergem Smile apropo , razvane intra un pic pe messenger si Radu.....ACUM!
    portaru
    portaru
    Trecator
    Trecator

Numarul mesajelor : 13
    Puncte : 5673
    Data de inscriere : 03/05/2009

Mesaj Scris de portaru Lun Mai 11, 2009 1:44 pm

nu se mai aude nimik de miting ? :hai: :hai: :hai:
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Mier Mai 13, 2009 10:36 am

da si de unde strangeai atatzia oameni daca nu faceai public ....??????
    si cand se aranjeaza ? tongue tongue

w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Mier Mai 13, 2009 10:37 am

si portare stai linistit cand aflam iti vom spune , asteapta ca doar nu pierzi trenu Twisted Evil Twisted Evil Razz Razz Razz

:flag: :flag: :flag: :flag: :flag:
    zambiDis
    Trecator
    Trecator

Mesaj Scris de zambiDis Joi Mai 14, 2009 12:52 pm

Din motive strict personale nu o sa ma mai ocupt de acest miting,va doresc multa bafta!
    ady
    ady
    Tenismen
    Tenismen

Numarul mesajelor : 30
    Data de inscriere : 22/03/2009
    Varsta : 35
    Localizare : sibiu

Mesaj Scris de ady Vin Mai 15, 2009 11:26 am

"Meciul amintirilor" pe "Municipal"

Mai mulţi oameni de fotbal inimoşi, foşti jucători la CSM Şoimii Sibiu şi Carpaţi Mîrşa, Ilie Tănăsoiu, Nelu Tarcea, Puiu Muscă, Aurică Barbu şi Dan Curtean au luat iniţiativa organizării unui "meci al amintirilor" între foşti componenţi ai celor două echipe în perioada 1979-1985. Partida se va desfăşura astăzi, de la ora 17.00, pe Stadionul "Municipal" (...) continuare http://www.tribuna.ro/stiri/sport/meciul-amintirilor-pe-municipal-36166.html

Miting pentru fotbalul sibian - Pagina 2 2009051404meciulamintir
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Vin Mai 15, 2009 12:35 pm

nu cred ca voi venii la meciul de fotbal Wink Wink Twisted Evil Twisted Evil

Omu Loop
    Omu Loop
    Admin
    Admin

Numarul mesajelor : 124
    Puncte : 5836
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 17/03/2009

Mesaj Scris de Omu Loop Vin Mai 15, 2009 6:54 pm

zambiDis a scris:Din motive strict personale nu o sa ma mai ocupt de acest miting,va doresc multa bafta!

ms ms .....eu zic k nu are rost sa ne lasam acuma de miting ....eu zic sa continuam si sa facem ceva frumos ...asta este zambiDis eu unul te intzeleg ...... sper sa iasa ceva frumos ...
    portaru
    portaru
    Trecator
    Trecator

Numarul mesajelor : 13
    Puncte : 5673
    Data de inscriere : 03/05/2009

Mesaj Scris de portaru Vin Mai 15, 2009 10:46 pm

pai daca mai vreti sa facem miting trebuie sa obtinem multe aprobari ! cn se ocupa ?

:hai: :hai: :hai: :hai:

Dinamo CSU Sibiu Romania
    zambiDis
    Trecator
    Trecator

Mesaj Scris de zambiDis Sam Mai 16, 2009 8:11 am

Omu Loop a scris:
    zambiDis a scris:Din motive strict personale nu o sa ma mai ocupt de acest miting,va doresc multa bafta!

ms ms .....eu zic k nu are rost sa ne lasam acuma de miting ....eu zic sa continuam si sa facem ceva frumos ...asta este zambiDis eu unul te intzeleg ...... sper sa iasa ceva frumos ...

Nu stiu daca o sa intelegeti sau nu , pur si simplu nu mai pot , am incercat atunci dar ne-am cam tras pe cur lol! asta e adevaru Razz , o sa particip si eu daca voi fi in Sibiu ... sper...SadSadSad
    Rapp@z
    Rapp@z

Numarul mesajelor : 5
    Puncte : 5361
    Data de inscriere : 05/03/2010
    Varsta : 29
    Localizare : CBU

Mesaj Scris de Rapp@z Vin Mar 05, 2010 10:23 pm

ce se mai aude de miting? us affraid
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Vin Mar 05, 2010 10:51 pm

Rapp@z

nu se mai aude nimica affraid us us
    Rapp@z
    Rapp@z

Numarul mesajelor : 5
    Puncte : 5361
    Data de inscriere : 05/03/2010
    Varsta : 29
    Localizare : CBU

Mesaj Scris de Rapp@z Dum Mar 07, 2010 11:24 am

ok.. Neutral
    burger
    burger
    Admin
    Admin

Numarul mesajelor : 500
    Puncte : 6265
    Reputatie : 5
    Varsta : 35

Mesaj Scris de burger Dum Mar 07, 2010 3:06 pm

speram sa se faca treaba buna la vointa si sa nu mai fie nevoie de asa ceva
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Lun Mar 08, 2010 8:21 am

pai eu spun ca momentan este bine cu vointa sper sa o si tinem asa I love you I love you I love you Twisted Evil us us
    Journey

Numarul mesajelor : 1
    Puncte : 5635
    Data de inscriere : 29/05/2009

Miting pentru fotbalul sibian - Pagina 2 Empty miting ?

Mesaj Scris de Journey Lun Mar 08, 2010 9:18 pm

wtf rapp@z .. ai inviat un topic mort de aproape un an Wink)

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 01, 2024 1:02 am