Scris de zambiDis Sam Apr 25, 2009 8:54 am
Deci lucrurile incep sa intre pe cale cea dreapta,nu mai dureaza mult si vom face si acesti miting. Marti sau Miercuri (cand pot si baieti din U.S) vom merge la Primarie si restul organelor locale pentru a cere aprobarea mitingului. Am stat zielele acestea si am examinat harta Sibiului deoarece ne trebuie un traseu bine stabilit , bine pus la punct , defapt nu un traseu ci 2-3 variante deoarece autoritatile locale nu vor fi de acord cu orice fel de traseu , in prima instanta ne-am gandit la urmatoru traseu : Stadion Vointa (punctul de intalnire si de plecare) , Strada Transilvaniei , Bulevardul Victoriei , Parcul Subarini , Municipal (aici o oprire de circa 15-20 min) apoi , Scoala de inot , cu directie catre Centru si oprire in Piata Mare... dar din pacate acest traseu nu ne va fi acceptat din cauza Strazi Transilvaniei , fiindca este o artera principala si intens circulata,iar noi am blocao si mai tare,asa ca m-am gandit la urmatoarea varianta,binenteles si varianta de mai sus ramane in picioare,aia ar fi cea mai buna cu un impact vizibil foarte mare,dar incercam si varianta: Vointa-Str.Strandului-Str.Vrancei-Str.Cristian-Str.Gales-Str.Gh.Soima (asta da in B.Victoriei)-Bulevardul Victoriei-Parcu SubArin-Stadion Municipal (aici oprire 15-20min)-Str.Scoala de Inot-Str.Somesului (adica la Hotel Continental)-trecerea pe sub pasaj pentru a iesi in fata la Magazin Dumbrava-Urcare in piata 90-Bulevardul Nicolae Balcescu (adica Centru)- Piata Mare punct de oprire unde vom ramane 30-40 minute!
Acum stau si analizez inca o varianta de traseu,desi e cam greu sa ajungi de la Stadion in Piata Mare fara sa incurci traficul
. Azi - maine o sa aflu exact actele necesare , dar anticipez ca in maxim 1 luna de zile o sa fie mitingul.
Ce puteti face voi este sa veniti cu idei de bannere si idei de scandari,dar NU MESAJE CU SAGETI ARUNCATE CATRE PRIMAR....FARA SCANDARI RASISTE-VIOLENTE-SAU JIGNITOARE LA ADRESA AUTORITATILOR LOCALE!
Voi reveni
Sam Mar 10, 2012 11:07 am Scris de burger
» Ceva melodii
Vin Noi 18, 2011 1:45 pm Scris de burger
» Ultra Sound
Dum Oct 30, 2011 3:37 pm Scris de burger
» Evenimente
Vin Aug 05, 2011 4:17 pm Scris de burger
» Auto / Moto
Sam Iul 09, 2011 1:22 pm Scris de burger
» Poze
Sam Iun 25, 2011 9:10 pm Scris de burger