ba e bine ca nu au scapat arbitrii chiar asa usor cum ma asteptam. noroc ca nu am strigat chiar cum vroiam eu ca era prea urat dar oricum raman la parerea ca daca vrei sa ii spui la unu sa o ia sus putem sa ii spunem si fara sa ii facem o melodie....mia placut atunci cand am strigat MUIE grigoras, scurt si la obiect...oricum foarte tare si aia cu sarbatorile.
am incredere in echipa asta! zic ca daca nu vom fi dinnou arbitrati de niste gunoaie care alearga doar dupa banii asehotilor putem ajunge mai departe ca sezonul trecut. avem 2 pivoti!!! minune zic eu....Summers dupa doar 3 zile a intrat intr-un meci oficial si s-a descurcat foarte bine zic eu, tinand cont ca nu a jucat nici un meci amical cu coechipierii lui si cred ca inca nu s-a obisnuit cu fusul orar.
am incredere in echipa asta! zic ca daca nu vom fi dinnou arbitrati de niste gunoaie care alearga doar dupa banii asehotilor putem ajunge mai departe ca sezonul trecut. avem 2 pivoti!!! minune zic eu....Summers dupa doar 3 zile a intrat intr-un meci oficial si s-a descurcat foarte bine zic eu, tinand cont ca nu a jucat nici un meci amical cu coechipierii lui si cred ca inca nu s-a obisnuit cu fusul orar.
Sam Mar 10, 2012 11:07 am Scris de burger
» Ceva melodii
Vin Noi 18, 2011 1:45 pm Scris de burger
» Ultra Sound
Dum Oct 30, 2011 3:37 pm Scris de burger
» Evenimente
Vin Aug 05, 2011 4:17 pm Scris de burger
» Auto / Moto
Sam Iul 09, 2011 1:22 pm Scris de burger
» Poze
Sam Iun 25, 2011 9:10 pm Scris de burger
» fotbal