Nu am de gand sa va aburesc si va zic cum sta situatia in acest moment in Sibiu, dezastru suntem 3-4 persoane care incercam sa facem ceva.
In acest moment avem o actiune "Români pentru români", adica din cate am inteles in 26 sept 2009 vin niste studenti din Basarabia in tara mama pentru a invata. Si noi incercam sa le dovedim ca nu suntem cum se zice de noi. Nu-i obligam sa ne asculte, sa o faca doar cei care doresc.
"Fie că suntem din dreapta sau din stânga Prutului, cu toţii suntem exasperaţi de modul în care se comportă autorităţile române cu noi, ca etnici români. De la rândurile interminabile la ghişee, la vămi unde ni se pun întrebări extrem de stupide, la poliţişti ce abuzează de putere până la legi aberante, toate sunt prilej să auzi cât de stranie e ţara noastră, cât de coruptă şi infectă este. Ei bine, noi încă credem că ţara suntem noi şi că există o şansă la un viitor şi pentru ROMÂNIA NOASTRĂ.
“Români pentru români” este un mod în care încercăm să ne ajutăm pe noi. Între noi.
Etapa 1:
Adoptă un boboc.
“Adoptă un boboc” este o acţiune iniţiată de ligile studenţilor basarabeni din România, ce îşi propune să ajute nou-veniţii la studii să se descurce mai bine în noua postură. Ca români din stânga Prutului, salutăm iniţiativa studenţilor basarabeni şi ne vom implica activ în “adoptarea” de boboci.
Basarabeni, bucovineni, maramureşeni, timoceni, mai pe scurt români, bine aţi venit în Patria Mamă! În primele voastre zile în oraşele unde veţi studia o să aveţi diferite probleme: de la deplasarea de la gară la cămin, la primele nopţi de cazare, la înscrierea pentru permisul de şedere. Vrem să vă ajutăm, dacă aveţi nevoie. Şi vrem să fim ghizii voştri în oraşele ce pentru următorii ani vor fi ale voastre…Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Cluj, Iaşi, Suceava sau celelalte centre universitare… Botoşani, Vaslui, Fălticeni, Târgovişte sau orice altă localitate unde au venit liceeni….
Suntem aici, români pentru români, tot ce trebuie să faceţi e să ne anunţaţi că veniţi, prin:
Telefon: +40755 954442
Email / messenger: romaniptromani@yahoo.com
FaceBook: https://www.facebook.com/basarabia
Rugăm pe toţi cei care ştiu liceeni, studenţi sau masteranzi, veniţi pentru prima dată într-un oraş nou din România, să ne pună în contact cu ei."
Daca vreti am sa postez in continuare pe forum cu urmatoarele actiuni ale golanilor.
Sam Mar 10, 2012 11:07 am Scris de burger
» Ceva melodii
Vin Noi 18, 2011 1:45 pm Scris de burger
» Ultra Sound
Dum Oct 30, 2011 3:37 pm Scris de burger
» Evenimente
Vin Aug 05, 2011 4:17 pm Scris de burger
» Auto / Moto
Sam Iul 09, 2011 1:22 pm Scris de burger
» Poze
Sam Iun 25, 2011 9:10 pm Scris de burger
» fotbal