+6
deedee
Monno
mad_doky
BnQ AiM
razzvy
Omu Loop
10 participanți
fenomenul ULTRAS
Omu Loop- Admin
- Numarul mesajelor : 124
Puncte : 5836
Reputatie : 0
Data de inscriere : 17/03/2009
- Mesaj n°1
fenomenul ULTRAS
ce parere avetzi de fenomenul Ultras la baschet ??
razzvy- Fanatic
- Numarul mesajelor : 228
Puncte : 5993
Reputatie : 3
Data de inscriere : 15/03/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu
- Mesaj n°2
Re: fenomenul ULTRAS
nu stiu cat de bine e dezvoltat fenomenul ultras in baschet si cred totusi ca tot de la fotbal se trage ca galeriile sa aiba ultrasi. Wikipedia explica in mare parte ceea ce inseamna ultras:
PS: mie unul imi place, e diferit, te face sa fi mai energic, sa simti intradevar un meci;)
"Ultras (cuvant latin derivat insemnand "mai presus/dincolo de", care face referire la entuziasmul suporterilor care este mai presus sau dincolo de normal) este o forma de sustinere fanatica a suporterilor ptr. echipele de fotbal. Fenomenul predomina in Europa si America latina. Comportamentul ultrasilor include folosirea de fumigene si tortze (in special ptr. alcatuirea unei coregrafii), cantece, sfidarea autoritatiilor si afisarea de bannere pe terenurile de fotbal, toate acestea ptr. a crea o atmosfera menita sa intimideze adversarul (atat galeria adversa cat si echipa) dar si ptr. a-si sustine echipa. Actiunile ultrasilor trec uneori la extrem cauzand violenta de tip rasial, violenta in derby-uri cauzata de rivalitatea mare intre echipe si galerii dar mai poate degenera si din performantele slabe ale propriei echipe."
PS: mie unul imi place, e diferit, te face sa fi mai energic, sa simti intradevar un meci;)
BnQ AiM- Numarul mesajelor : 2
Puncte : 5709
Varsta : 32
Localizare : ~siBiU~
- Mesaj n°3
idem razzvy!!:X
mad_doky- Tenismen
- Numarul mesajelor : 25
Puncte : 5727
Reputatie : 2
Data de inscriere : 25/03/2009
Varsta : 37
- Mesaj n°4
Mah suna destul de bine, dar trebe sa ne rifdicam la standardele cerute....asa cred!!!
Monno- Membru de Galerie
- Numarul mesajelor : 56
Puncte : 5762
Data de inscriere : 16/03/2009
- Mesaj n°5
mad_doky a scris:Mah suna destul de bine, dar trebe sa ne rifdicam la standardele cerute....asa cred!!!
ce standarde cerute??...de fapt cine stabilesc standardele?!?!?...
mad_doky- Tenismen
- Mesaj n°6
ma refeream sa ne ridicam la inaltime...ceva in genul geleriilor de fotbal...!!!
deedee- Admin
- Numarul mesajelor : 39
Puncte : 5761
- Mesaj n°7
mad_doky a scris:ma refeream sa ne ridicam la inaltime...ceva in genul geleriilor de fotbal...!!!
desi pe o parte imi pare rau, sunt de parere ca o galerie de baschet niciodata nu se va apropia de una de fotbal... in primul rand: baschetul se desfasoara in sala, ceea ce noua nu ne permite sa avem coregrafii asemanatoare galeriilor de fotbal.In al 2 lea rand:orice fel de agresiune si injurii vor fi rapid inlaturate de stuwarzi, toate meciurile sunt filmate.. s.a.m.d.
si oricum suntem la inaltime. facem parte din cea mai "senzationala" galerie sin tara
burger- Admin
- Numarul mesajelor : 500
Puncte : 6265
Reputatie : 5
Varsta : 35
- Mesaj n°8
na ca mi-ai luat vorba din gura ceva de genul asta vroiam sa scriu si eu
mad_doky- Tenismen
- Mesaj n°9
Da asa e...dar io nu ma refeream la injuri....io ma refeream la coregrafie si sa fim uniti...
Omu Loop- Admin
- Mesaj n°10
mad_doky cum adica sa fim unitzi ??????????????/
mad_doky- Tenismen
- Mesaj n°11
Sa ne implicam mai mult in activitati si sa sustinem echipa...
razzvy- Fanatic
- Mesaj n°12
mad_doky a scris:Sa ne implicam mai mult in activitati si sa sustinem echipa...
da, asa da, ai dreptate!
ady- Tenismen
- Numarul mesajelor : 30
Puncte : 5735
Reputatie : 1
Data de inscriere : 22/03/2009
Localizare : sibiu
- Mesaj n°13
si sa nu ne mai oprim in mijlocul cantecului din cauza unui cos marcat de echipa noastra sau, mai penal, cand primim cos. in general, incercarile de a continua un cantec sunt zadarnice cand 90% din galerie se opreste sa ofteze dupa un cos primit. ma uitam la filmuletul pus de csufanatik parca, pe forumul csu unde galeria lui panathinaikos canta vreo 3 min fara intrerupere acelasi cantec. ma indoiesc ca nu s-a intamplat nimic notabil in teren.
razzvy- Fanatic
- Mesaj n°14
exact asa e, dar nu ai cu cine cand toti bosorogii vin chiar numai ptr baschet. in primul rand noi trebuie sa strangem o galerie (oameni care canta intruna de la inceput pana la sfarsit) si apoi sa cantam ca cei de la Panathinaikos
mad_doky- Tenismen
- Mesaj n°15
Pai asta asa e...majoritatea vine sa se uite nu sa cante...trebuie sa ne strangem doar cei care canta si sa cantam tot timpu indiferent de ce se intampla in teren...
Omu Loop- Admin
- Mesaj n°16
spunene si noua cum sa facem lucru asta ...... noi ne chinuim de ceva vreme sa facem lucruu asta ...dar k sa strangem oameni pe langa noi ne va lua ceva timp ...tre doar sa avem rabdare
bitang- Admin
- Numarul mesajelor : 103
Puncte : 5816
Data de inscriere : 20/03/2009
Varsta : 34
- Mesaj n°17
mad_doky a scris:ma refeream sa ne ridicam la inaltime...ceva in genul geleriilor de fotbal...!!!
se poate si asa ceva cand baschetul va fi vazut mai bine in tara caci docamdata tot un sport"fantoma"este dar si prin construirea unor sali de baschet cu o capacitate de minim 5 mii de locuri nu stiu cum este in celalalte orase dar din cate vad in sibiu cluj mures cand este un meci de baschet salile sunt neincapatoare ...........dar poate si din cauza ca la noi la sibiu nu avem o echipa de fotbal in primele ligi caci atunci pun pariu ca nu mai veneau atatea persoane la sala din pacate
mad_doky- Tenismen
- Mesaj n°18
Omu Loop a scris:spunene si noua cum sa facem lucru asta ...... noi ne chinuim de ceva vreme sa facem lucruu asta ...dar k sa strangem oameni pe langa noi ne va lua ceva timp ...tre doar sa avem rabdare
Poate ar trebui sa facem ceva campani....pt integrare in gup...poate asa vom atrage mai multi care sa fie alaturi
ady- Tenismen
- Mesaj n°19
Omu Loop a scris:spunene si noua cum sa facem lucru asta ...... noi ne chinuim de ceva vreme sa facem lucruu asta ...dar k sa strangem oameni pe langa noi ne va lua ceva timp ...tre doar sa avem rabdare
pai e destul de clar sau foarte greu oricum sa mai avem cel putin in viitorul apropiat galeria pe care am avut-o. cum au mai zis si razvan si mad doky, ar fi bine sa ne regrupam. sunt multi care ar canta dar sunt imparastiati pe la jumatatea tribunei, pe sus, sau mai in lateral(pe unde mai stateam si eu), locuri unde degeaba incerci sa canti pentru ca te auzi in sec. daca am ocupa, de exemplu, primele 3 randuri (sau 4) numai cei care canta ne-am auzi mult mai tare). momentan si in primele randuri sunt "infiltrati" dinastia care nu numai ca nu canta dar stau si jos. am impresia ca galeria de prin 2000-2004 (care insemna primele 3-4 randuri) se auzea mai bine decat cea de acum.
razzvy- Fanatic
- Mesaj n°20
Cati mai trebe sa strangem ca sa fim asa?
burger- Admin
- Numarul mesajelor : 500
Puncte : 6265
Reputatie : 5
- Mesaj n°21
ca sa fim ca astia trebuie sa ne apucam un pic de sala si la intrebare iti raspund un pic mai tarziu ca acum ma apuc sa ii numar sa vad cati ne mai trebuie
Monno- Membru de Galerie
- Numarul mesajelor : 56
Puncte : 5762
Data de inscriere : 16/03/2009
- Mesaj n°22
pai burger..e un autocar intreg...deci fa socoteala cati mai trebuie pt galeria CSU...
razzvy- Fanatic
- Mesaj n°23
imi pare rau sa afirm ca nu era vorba de galeria CSU .... nici nu vreau sa fie galeria asa
ady- Tenismen
- Mesaj n°24
asta e ceea ce inteleg eu prin fenomen ultras. sa-ti susti echipa indiferent de scorul din teren/parchet, INDIFERENT DE CEEA CE SE INTAMPLA IM JOC IN MOMENTUL IN CARE CANTI. https://www.youtube.com/watch?v=yLZfrQlX4Eo (de urmarit in special min 0:58 suporterii timisoreni nu-si intrerup cantecul desi primesc al 7-lea gol). restul e literatura...
Omu Loop- Admin
- Mesaj n°25
da ai dreptate .....pacat .....la sibiu nu o sa vezi asa ceva ..... cat o sa ne straduim noi ...dar asa ceva nu o sa vedem :flag:
|
|
Sam Mar 10, 2012 11:07 am Scris de burger
» Ceva melodii
Vin Noi 18, 2011 1:45 pm Scris de burger
» Ultra Sound
Dum Oct 30, 2011 3:37 pm Scris de burger
» Evenimente
Vin Aug 05, 2011 4:17 pm Scris de burger
» Auto / Moto
Sam Iul 09, 2011 1:22 pm Scris de burger
» Poze