Ultra Sound

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte

» baschet
Tot ce tine de CSU SIBIU....reclame,zvonuri,stiri, etc. EmptySam Mar 10, 2012 11:07 am Scris de burger

» Ceva melodii
Tot ce tine de CSU SIBIU....reclame,zvonuri,stiri, etc. EmptyVin Noi 18, 2011 1:45 pm Scris de burger

» Ultra Sound
Tot ce tine de CSU SIBIU....reclame,zvonuri,stiri, etc. EmptyDum Oct 30, 2011 3:37 pm Scris de burger

» Evenimente
Tot ce tine de CSU SIBIU....reclame,zvonuri,stiri, etc. EmptyVin Aug 05, 2011 4:17 pm Scris de burger

» Auto / Moto
Tot ce tine de CSU SIBIU....reclame,zvonuri,stiri, etc. EmptySam Iul 09, 2011 1:22 pm Scris de burger

» Poze
Tot ce tine de CSU SIBIU....reclame,zvonuri,stiri, etc. EmptySam Iun 25, 2011 9:10 pm Scris de burger

» fotbal
Tot ce tine de CSU SIBIU....reclame,zvonuri,stiri, etc. EmptyLun Mai 30, 2011 11:44 pm Scris de w7edy

» Maffia.ro :D
Tot ce tine de CSU SIBIU....reclame,zvonuri,stiri, etc. EmptyMar Mai 24, 2011 6:57 pm Scris de dariusd79

» Aticole,barfe,etc...US
Tot ce tine de CSU SIBIU....reclame,zvonuri,stiri, etc. EmptySam Apr 30, 2011 7:43 pm Scris de burger

Noiembrie 2024

LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Linkuri

CSU Sibiu

CSU Sibiu

Schimb de Link

CSU Sibiu

+9
Radu_U.S.
Iulia
Omu Loop
deedee
Cosmin U.S
w7edy
razzvy
burger
bitang
13 participanți

Tot ce tine de CSU SIBIU....reclame,zvonuri,stiri, etc.

bitang
    Admin
    Admin

Numarul mesajelor : 103
    Puncte : 5816
    Reputatie : 1
    Data de inscriere : 20/03/2009
    Varsta : 34
    Localizare : sibiu

Tot ce tine de CSU SIBIU....reclame,zvonuri,stiri, etc. Empty Tot ce tine de CSU SIBIU....reclame,zvonuri,stiri, etc.

Mesaj Scris de bitang Sam Apr 11, 2009 11:00 pm

pe anumite posturi de radio se facea reclama si informeaza lumea cand este meci de baschet.........
    burger
    burger
    Admin
    Admin

Numarul mesajelor : 500
    Puncte : 6265
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 15/03/2009
    Varsta : 35
    Localizare : Sibiu

Tot ce tine de CSU SIBIU....reclame,zvonuri,stiri, etc. Empty Re: Tot ce tine de CSU SIBIU....reclame,zvonuri,stiri, etc.

Mesaj Scris de burger Dum Apr 12, 2009 1:26 pm

e foarte bine ca se mai face reclama la radio, eu nu am mai auzit de mult o reclama la radio dar e bine daca se face reclama macar acum in playoff
    razzvy
    razzvy
    Fanatic
    Fanatic

Numarul mesajelor : 228
    Puncte : 5993
    Reputatie : 3
    Varsta : 38

Tot ce tine de CSU SIBIU....reclame,zvonuri,stiri, etc. Empty Re: Tot ce tine de CSU SIBIU....reclame,zvonuri,stiri, etc.

Mesaj Scris de razzvy Dum Apr 12, 2009 1:45 pm

dap, asa e:)
    bitang
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de bitang Lun Apr 13, 2009 8:45 pm

burger a scris:e foarte bine ca se mai face reclama la radio, eu nu am mai auzit de mult o reclama la radio dar e bine daca se face reclama macar acum in playoff
    tot timpul am auzit pe kiss fm facand reclama la meciurile de baschet de akasa ....
    burger
    burger
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de burger Mar Apr 14, 2009 11:14 am

bitang a scris:
    burger a scris:e foarte bine ca se mai face reclama la radio, eu nu am mai auzit de mult o reclama la radio dar e bine daca se face reclama macar acum in playoff
    tot timpul am auzit pe kiss fm facand reclama la meciurile de baschet de akasa ....

aham, nu stiam.....pe radio manele nu dau astia reclama cu CSU :huuu: de aia nu stiam ca se mai face reclama la radio lol!
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Numarul mesajelor : 602
    Puncte : 6329
    Reputatie : 4
    Data de inscriere : 23/03/2009
    Varsta : 30

Mesaj Scris de w7edy Mar Apr 14, 2009 5:35 pm

si eu am auzit pe kiss fm facandu-se reclama la meciurile lui csu Basketball Basketball numai aia de la gazeta le fac reclama celor de la u cluj punandu-le stema si la celalte echipe nu :huuu: :huuu: :huuu:
    FORZA CSU
    HAI ROMANIA.SIBIU,CSU. ULTRA SOUND
    burger
    burger
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de burger Mier Apr 15, 2009 5:54 pm

Cristescu:"M-am plictisit de Sibiu"

sper sa ii treaca plictiseala dupa meciul de vineri :hai: :flag:
    Cosmin U.S
    Cosmin U.S
    Membru Ultra Sound
    Membru Ultra Sound

Numarul mesajelor : 16
    Puncte : 5707
    Data de inscriere : 08/04/2009
    Varsta : 32

Mesaj Scris de Cosmin U.S Joi Apr 16, 2009 10:52 am

Da Cristescu nu se intreaba daca noi nu ne-am plictisit de el ? :huuu: :huuu: cum zice Burger sper sa ii treaca plictiseala dupa meci cand vom canta fericitii si Cristescu va merge acasa cu coada intre picioare gandindu-se cand va castiga si el cu noi Twisted Evil Twisted Evil :steag: :steag:

CSU SIBIU :hai: ULTRA SOUND :flag:
    razzvy
    razzvy
    Fanatic
    Fanatic

Mesaj Scris de razzvy Mar Apr 28, 2009 1:01 pm

cat e de adevarat zvonul cum ca Bata pleaca dupa play-off?
    burger
    burger
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de burger Mar Apr 28, 2009 2:12 pm

ba nu stiu dar asa am auzit si eu
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Mar Apr 28, 2009 2:27 pm

CUM SA PLECE BATA DE LA SIBIU EL ESTE OMUL DE BAZA IN ECHIPA CU KEVIN . SPER SA NU PLECE Crying or Very sad Crying or Very sad

:flag: :flag: :flag: :flag:
    razzvy
    razzvy
    Fanatic
    Fanatic

Mesaj Scris de razzvy Mar Apr 28, 2009 2:29 pm

w7edy a scris:CUM SA PLECE BATA DE LA SIBIU EL ESTE OMUL DE BAZA IN ECHIPA CU KEVIN . SPER SA NU PLECE Crying or Very sad Crying or Very sad

:flag: :flag: :flag: :flag:

toti spera dar din cate stiu Bata nu se hraneste cu sperante...aici neica lovele...in alta parte poate...
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Mier Apr 29, 2009 6:08 pm

BATA SI CU KEVIN SUNT SINGURII CARORA LE-O PASAT DE NOI CA PE AMERICANI PUTIN LE PASA CAND NOI ERAM TRISTI DUPA O INFRANGERE CU O FOST CEA CU BRASOVUL DIN DEPLASARE . Smile Smile Smile :steag: :flag: :hai:

:flag: :flag: :flag: :flag: :flag:
    bitang
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de bitang Joi Apr 30, 2009 1:20 pm

Se pare ca si duminica la meciul cu asesoft se va juca cu casa inchisa:D am fost azi sa cumpar 2 bilete si in toata sala mai erau maxim 30 de bilete
    burger
    burger
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de burger Joi Apr 30, 2009 1:31 pm

daca tot se joaca cu casa inchisa ca la meciul cu Cj sper ca si atmosfera sa fie cel putin la fel :flag:
    bitang
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de bitang Joi Apr 30, 2009 9:37 pm

AND1 - ROMANIA TOUR ’09 “Legends Of The Blacktop” în România
    Spre bucuria iubitorilor de baschet, Re5pect.ro anunta turneul national “Legends Of The Blacktop” – Romania Tour ‘09 al unora dintre cei mai apreciati jucatori ai echipei de baschet “AND 1” din Statele Unite.

Turneul din Romania se va desfasura in prima jumatate a lunii septembrie si va cuprinde urmatoarele orase:
    - Cluj ( 11.09.2009) – Sala Sporturilor “Horia Demian”;
    - Sibiu ( 12.09.2009) – Sala Transilvania ;
    - Bucuresti ( 14.09.2009) – Sala Polivalenta.

Pe langa show-ul inedit de care va beneficia publicul prezent, echipa AND 1 va juca impotriva unor echipe locale de baschet.
    Printre jucatorii consacrati care vin la acest eveniment sunt:
    THE PROFESSOR, SPRINGS, BAD SANTA, \'50\' vor fi condusi de pe banca… de LOUNNIE SOUTHALL. Pe langa acesti jucatori din echipa AND1 vor mai participa si VIOLATOR, AIR BAMA, WERM, HIGH RIZER, BIG SWOAL, JFK.
    burger
    burger
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de burger Lun Mai 04, 2009 4:50 pm

Sibiul îl dă în judecată pe ofiţerul de presă al Asesoftului

Clubul CSU va acţiona în justiţie pe reprezentantul ploieştenilor pentru că a terfelit imaginea plublică a echipei prin declraţiile făcute cum că Sibiul ar fi mituit un arbitru înainte de meciul de duminică.

Directorul executiv al lui CSU Sibiu, a declarat luni pentru oradesibiu.ro, că după terminarea confruntărilor dintre gruparea sibiană şi Asesoft, clubul sibian va deschide acţiune în justiţie împotriva ofiţerului de presă al grupării din Ploieşti. Mărul discoridiei îl consitue faptul că acesta a dat o declaraţie oficială pentru numaibaschet.ro prin care a insinuat faptul că Horaţiu Floca şi arbitrul Marius Udrică s-ar fi întâlnit într-un local de lângă hotelul Continental, unde i-ar fi pus celui din urmă un plic alb pe masă. Mircea Vulc cere ca probele să fie făcute publice dacă există, iar dacă nu cel care a aruncat zvonurile prin presă să plătească. „Trebuia să vină cu probe dacă aveau aşa ceva. Sunt aberaţii. Ei nici nu au voie să deschidă gura despre arbitraj. O să îl dăm în judecată pe cel care a venit cu astfel de acuze nefondate pentru că nu permitem nimănui să terfelească în asemenea hal imaginea clubului nostru. Să aducă probele. Dacă nu are, atunci e grav” a spus Mircea Vulc.

foarte bine face MV ca ii da in judecata pe astia de la Ploiesti ca prea isi bat joc de toata lumea kill
    deedee
    Admin
    Admin

Numarul mesajelor : 39
    Puncte : 5761
    Reputatie : 0
    Varsta : 37

Mesaj Scris de deedee Lun Mai 04, 2009 5:46 pm

No, asa bagamias.... nesimtitii draqu'.... normal ca sunt campioni de ani la rand....asa, cine n-ar fi... si acum, ca au pierdut rusinos, nu au pe cine da vina

:pfff:
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Lun Mai 04, 2009 5:52 pm

SI DUPA A DOUA INFRANGERE A CELOR DIN PLOISESTI LI SE PARE CA TOT EI AU FOST FURATI DE ARBITRII DE ACEEA AR FI PIERDUT MECIUL :pfff: :pfff: :pfff: :huuu: :huuu:
    SA SE UITE NUMAI SA VADA CUM NE-AU FURAT PE NOI.
    NESIMTITI :pfff: :huuu: :huuu: :pfff: Exclamation

:flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag:
    burger
    burger
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de burger Lun Mai 18, 2009 10:27 am

am auzit ca Matthews a semnat deja cu o echipa din Coreea, deci pe el sigur nu o sa-l mai vedem la Sibiu din sezonul urmator
    burger
    burger
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de burger Lun Iun 01, 2009 8:22 pm

sezonul viitor va incepe din 19 septembrie cu cupa romaniei iar CN va incepe in 30 septembrie. Play-offul sa schimbat dinnou fata de sezonul trecut :
    - Turul I se joaca 3 jocuri din 5;
    - Turul II se joaca 3 jocuri din 5;
    - Turul III - Finala mare se joaca 4 jocuri din 7; Finala mica se joaca 2 jocuri din 3
    Omu Loop
    Omu Loop
    Admin
    Admin

Numarul mesajelor : 124
    Puncte : 5836
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 17/03/2009

Mesaj Scris de Omu Loop Mar Iun 09, 2009 10:36 am

Asa Asesoft a mai castigat inca un titlu, doar cu ajutorul nepretuit al arbitrilor Banica, Grigoras si Olaru
    burger
    burger
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de burger Mar Iun 09, 2009 1:48 pm

INCREDIBIL!!! si dupa ce ca federatia e de cacat ca au cerut dovezi suporterilor despre meci cand asta e treaba lor sunt sigur ca nici acum ca au facut altii treaba pentru ei nu vor face nimic si la anul ii vom vedea dinnou pe nesimtitii astia arbitrand meciuri.......nu trebuie sa uitam asta! din cauza lor sa ajuns unde sa ajuns si cu noi.......mau luat toti dracii
    Iulia
    Iulia
    Tenismen
    Tenismen

Numarul mesajelor : 44
    Puncte : 5746
    Varsta : 33

Mesaj Scris de Iulia Mar Iun 09, 2009 2:34 pm

Oricum nu o sa primeasca nici o sanctiune arbitrii... macar cu ajutorul filmuletelor, au ocazia mai multi oameni sa vada cum se castiga campionatul in Romania. Nu pot sa cred cate decizii au fost in defavoarea noastra... singurul lucru care nu mi-a placut cand am vizionat imaginile a fost faptul ca am retrait momentele alea groaznice Mad Sad dar raman cu satisfactia ca sunt explicate foarte bine fazele si orice suporter, fie el si advers ( dar obiectiv, bineinteles ) isi poate da seama de "greselile" imense( mai bine zis de furtul pe fata, fara nici un pic de rusine) facute de cei 3 fluierasi :huuu: Nu stiu cum se pot bucura ploiestenii pentru titlul acesta, cand stiu foarte bine ca nu il meritau. Asta este... oameni fara caracter pentru care baschetul e o sursa de bani, nu un sport de echipa si bineinteles, oameni care nu stiu ce inseamna a fi fair-play :pfff: in fine... noi ramanem cu regretele, cu ura, cu toate chestiile negative si ei raman cu titlul. Ma intreb cat o sa mai tina tampenia asta din baschetul romanesc... Rolling Eyes
    burger
    burger
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de burger Mar Iun 09, 2009 2:58 pm

Iulia a scris:... singurul lucru care nu mi-a placut cand am vizionat imaginile a fost faptul ca am retrait momentele alea groaznice Mad Sad

mda......parca acum te vad cum erai in spate la sala Sad ........toata lumea era nervoasa si pot sa zic socata de felu in care am fost furati pe fata....asta e....poate intr-un final se va baga cineva si in baschet sa faca curatenie la fel cum se intampla in Liga I la fotbal.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 01, 2024 12:59 am