Ultra Sound

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte

» baschet
CSU Vointa Sibiu - Pagina 6 EmptySam Mar 10, 2012 11:07 am Scris de burger

» Ceva melodii
CSU Vointa Sibiu - Pagina 6 EmptyVin Noi 18, 2011 1:45 pm Scris de burger

» Ultra Sound
CSU Vointa Sibiu - Pagina 6 EmptyDum Oct 30, 2011 3:37 pm Scris de burger

» Evenimente
CSU Vointa Sibiu - Pagina 6 EmptyVin Aug 05, 2011 4:17 pm Scris de burger

» Auto / Moto
CSU Vointa Sibiu - Pagina 6 EmptySam Iul 09, 2011 1:22 pm Scris de burger

» Poze
CSU Vointa Sibiu - Pagina 6 EmptySam Iun 25, 2011 9:10 pm Scris de burger

» fotbal
CSU Vointa Sibiu - Pagina 6 EmptyLun Mai 30, 2011 11:44 pm Scris de w7edy

» Maffia.ro :D
CSU Vointa Sibiu - Pagina 6 EmptyMar Mai 24, 2011 6:57 pm Scris de dariusd79

» Aticole,barfe,etc...US
CSU Vointa Sibiu - Pagina 6 EmptySam Apr 30, 2011 7:43 pm Scris de burger

Noiembrie 2024

LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Linkuri

CSU Sibiu

CSU Sibiu

Schimb de Link

CSU Sibiu

+6
Omu Loop
w7edy
bitang
razzvy
burger
Iulia
10 participanți

CSU Vointa Sibiu

w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Numarul mesajelor : 602
    Puncte : 6330
    Reputatie : 4
    Data de inscriere : 23/03/2009
    Varsta : 30
    Localizare : Sibiu

CSU Vointa Sibiu - Pagina 6 Empty Voinţa Sibiu – Unirea Dej 2 – 0

Mesaj Scris de w7edy Mar Mar 09, 2010 8:40 pm

Voinţa Sibiu – Unirea Dej 2 – 0

Echipa pregătită de tehnicianul Marius Baciu s-a impus azi pe Municipal cu scorul de 2-0 în jocul contra echipei Unirea Dej.

Echipa pregătită de tehnicianul Marius Baciu s-a impus azi pe Municipal cu scorul de 2-0 în jocul contra echipei Unirea Dej.După ce ieri SESO Cîmpia Turzii a remizat la Cisnădie și s-a apropiat la doar patru puncte de gruparea sibiană,Voința avea neapărat nevoie de un succes în partida de astăzi pentru ași mări avansul față de pricipala contracandidată la promovarea în eșalonul secund.Fotbaliștii sibieni au început motivați întîlnirea de pe Municipal iar Suciu a reușit să deschidă scorul în minutul 35.Cu toate că a ratat un penalty pe finalul primei părți,Radu Neguț s-a revanșat cu 18 minute înainte de final,cînd a marcat tot de la punctul cu var.

“A fost un meci pe care l-am controlat de la început și pînă la final,oaspeții neavînd nicio ocazie de a marca.Am obținut o victorie lejeră chiar dacă în prima repriză am ratat și un penalty.Cu toate că terenul a fost destul de greu din cauza zăpezii căzute în ultima zi,echipa a construit bine iar fotbaliștii au fost concentrați la joc și vreau să îi felicit pentru atitudine”,a afirmat Eugen Pîrvulescu,președintele executiv al sibienilor.
    burger
    burger
    Admin
    Admin

Numarul mesajelor : 500
    Puncte : 6266
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 15/03/2009
    Varsta : 35

CSU Vointa Sibiu - Pagina 6 Empty Re: CSU Vointa Sibiu

Mesaj Scris de burger Vin Mar 19, 2010 9:10 pm

sper sa fi fost o intamplare neplacuta sa luam bataie de la ultima clasata si sa trecem repede peste.... avem noroc ca distanta de locul 2 a ramas tot de 6 pct. ca si aia de la Campia Turzii au luat bataie cu 3-2 de la Zlatna....dar oricum daca era sa castigam ne apropriam si mai mult de o promovare fara emotii, eram la 9 pct de locul2 asa cu nroc ramanem tot la 6 puncte
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Vin Mar 19, 2010 10:11 pm

se mai intampla acuma doar sa nu devina *un obicei* Evil or Very Mad Evil or Very Mad Crying or Very sad Crying or Very sad us us
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

CSU Vointa Sibiu - Pagina 6 Empty Urmatoarele meciuri:

Mesaj Scris de w7edy Sam Mar 20, 2010 10:42 pm

CSU Vointa - CS Sanatatea Cluj
    Sibiu - 26-mar.-2010 15:00
    CSU Vointa - CS Vointa Livezile
    Sibiu - 02-apr.-2010 17:00
    AFC Odorheiu Secuiesc - CSU Vointa
    Odorheiu Secuiesc - Harghita - 09-apr.-2010 17:00 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil us us us

teoretic ar trebui sa avem 3 victorii in total avand in vedere ca 2 sunt acasa , si cum acasa nu suntem invinsi asa ar trebui Twisted Evil Twisted Evil si ultimul nu ar trebui sa avem probleme chiar daca nu jucam acasa
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

CSU Vointa Sibiu - Pagina 6 Empty Hămbăşan:

Mesaj Scris de w7edy Mier Mar 24, 2010 2:58 pm

Hămbăşan: "Dacă mai pierdem un punct, se vor lua măsuri şi asupra echipei tehnice"
    Finanţatorul echipei sibiene CSU Voința, Ioan Hămbăşan, susţine că, dacă echipa va mai călca strâmb în retur, va lua măsuri drastice, în calcul intrând inclusiv sancţionarea celor din conducerea tehnică.

Lui Ioan Hămbăşan, finanţatorul echipei sibiene CSU Voinţa, nu i-a trecut supărarea pentru eşecul de la Reghin nici ieri. Mai-marele grupării de pe "Municipal" a anunţat că astăzi vor fi luate primele măsuri, iar dacă echipa va mai înregistra vreun eşec, ia în calcul inclusiv sancţionarea drastică a antrenorilor. "Mâine (n.a. astăzi) avem programată o şedinţă, la ora 13.00. Jucătorii vor primi un prim avertisment. Vor fi amendaţi fiecare, de la primul şi până la ultimul, cu câte 500 de lei. Dacă se va mai pierde vreun punct în acest retur, măsurile vor fi mult mai drastice. Iau în calcul inclusiv sancţionarea conducerii tehnice. Sper ca meciul de la Reghin să fie învăţătură de minte", a afirmat Hămbăşan.
    Oficialul grupării sibiene susţine că, la Reghin, echipa a jucat foarte slab şi, în plus, a şi fost dezavantajată de arbitri. "Am jucat extrem de slab. Nepermis de slab. În plus, arbitrul ne-a executat. Au fost două penaltiuri clare, dar nu a dat niciunul", a completat Hămbăşan.
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

CSU Vointa Sibiu - Pagina 6 Empty Claudiu Cosma s-a intors acasa

Mesaj Scris de w7edy Vin Mar 26, 2010 10:58 pm

laudiu Cosma s-a intors acasa

Fotbalistul sibian Claudiu Cosma a revenit in orasul natal la echipa C.S.U. Vointa Sibiu, semnand un contract valabil pana la sfarsitul campionatului .

Dupa ce si-a incheiat conturile cu FC Bihor, Claudiu Cosma a ajuns in sfarsit in curtea la alb-verzilor din Sibiu, dupa ce intre cele doua parti au fost mai multe discutii inca din iarna anului trecut.
    Fotbalistul va pune umarul la promovarea echipei in Liga II si inca de la inceput a declarat "ca este incantat ca s-a intors acasa, unde si-a regasit o parte din colegii cu care a promovat fosta echipa "FC Sibiu".
    Intrucat nu este pus la punct cu pregatirea fizica, probabil ca va debuta la echipa sibiana incepand de etapa viitoare, cand la Sibiu va veni Vointa Livezile.
    CSU Vointa Sibiu - Pagina 6 Cosma_claudiu-1-
    us us
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

CSU Vointa Sibiu - Pagina 6 Empty Echipaţi pentru performanţă

Mesaj Scris de w7edy Sam Mar 27, 2010 9:21 pm

Primăvara aduce veşti bune pentru sibienii amatori de fotbal. CSU Voinţa a urcat în frun tea clasa men tu lui şi are şanse mari să intre în Liga a II-a. Alături de cei care se ocupă de echipă au început să apară şi noi parteneri, unul dintre aceştia fiind şi firma Andu, care oferă echipamentele de joc şi de prezentare ale jucătorilor. Totul sub sloganul "Echipaţi pentru performanţă"
    "Ne bucură faptul că echi pa fanion de fotbal a Sibiului poartă echipamentele Andu. Ne dorim ca, împreună, Vo inţa şi Andu, să găsim drumul spre marea performanţă" declară Alexandru Hanea, managerul firmei sibiene. "Suntem foarte mulţumiţi de acest parteneriat. Mă bucur că o firmă din Sibiu înţelege că trebuie sprijinit sportul din oraş şi chiar îl sprijină. Este de apreciat ceea ce face Alex Hanea pentru Sibiu. Este unul dintre oamenii care m-au lăsat pur şi simplu cu gura căscată în momentul în care am pus bazele acestei colaborări. Contractul se întinde pe o perioadă de doi ani şi jumătate. Andu este sponsorul tehnic al echipei, această firmă ne furnizează absolut tot ce înseamnă echipament. Pe viitor, probabil din vară, vom pune bazele unei colaborări şi pentru grupele de copii şi juniori ale clubului nostru" susţine Cornel Stănilă, unul dintre oficialii echipei CSU Voinţa.

reportakj luat din sibiu100.ro Twisted Evil Twisted Evil us us us
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

CSU Vointa Sibiu - Pagina 6 Empty Rezultatele etapei a 21-a

Mesaj Scris de w7edy Dum Mar 28, 2010 8:22 pm

CS Vointa Livezile – FC Municipal Avantul Reghin: 2-3
    CS Marmatia – FC SESO Campia Turzii: 1-3
    CSU Vointa Sibiu – CS Sanatatea Cluj: 6-0
    AFC Odorheiu Secuiesc – FC Unirea Dej: 3-1
    CS FC Zalau – CF Bihorul Beius: 2-0
    FC Turul Micula – FC ASA Unirea Ungheni: 0-3
    FC Cisnadie – CSM Sebes: 4-2
    CS Zlatna – CS Gaz Metan Medias II: 0-0
    us us
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Vin Apr 02, 2010 9:14 pm

ce frumos se vorbeste de vointa sibiu pe siteul ligii a 2 a
    VOINŢA SIBIU: A renăscut fotbalul pe Cibin!
    Timp de şase zile, siteul nostru a prezentat campioanele de toamnă ale celui de-al treilea eşalon. După CF Brăila, ACS Berceni, Juventus Bucureşti, Triumf Bârca şi ACS Recaş, azi încheiem cu ultimul lider, revelaţia Voinţa Sibiu din seria a VI-a.

La trei ani de la retrogradarea lui FC Sibiu şi la nouă după ce s-a pus lacătul la Inter Sibiu, fotbalul sibian a revenit la viaţă datorită banilor lui Ioam Hămbăşan şi priceperii tânărului antrenor Marius Baciu.

Voinţa Sibiu, liderul autoritar al seriei a şasea a Ligii a III-a, este o echipă născută oarecum din întâmplare. O spune chiar patronul ei, Ioan Hămbăşan. "Această echipă este pariul meu cu mine însumi. M-am ocupat de nişte procese ale acestei echipe şi aşa mi-a venit ideea să investesc în ea", a mărturisit omul de afaceri. Cum nu se prea pricepea la fotbal, i-a ochit pe Marius Baciu, pe care l-a uns antrenor, şi pe fostul arbitru Eugen Pârvulescu, pe care l-a pus şef la club.

Cei doi nu i-au înşelat aşteptările, iar la jumătatea campionatului Voinţa e pe primul loc în serie, cu şase puncte peste Seso Câmpia Turzii, un singur eşec şi punctaj maxim pe teren propriu. Reţeta succesului este simplă: multă muncă. "24 de ore din 24 mă ocup doar de fotbal. Îmi doream atât de mult să încep să antrenez încât nu vreau să irosesc şansa primită. Voinţa mi s-a părut o bună oportunitate, fiindcă am văzut că se vrea performanţă şi sunt condiţii. Am adus cu mine nişte băieţi cu experienţă, care joacă şi pentru ei, dar şi pentru mine, iar acum toată lumea e mulţumită", dezvăluie fostul stelist Marius Baciu.

Vedetele echipei sunt Flavius Boroncoi şi Marius Foro, jucători cu experienţă chiar şi în Liga I. Cu ei şi cu toţi ceilalţi, patronul Voinţei Sibiu visează la o ascensiune fulminantă spre Liga I, după modelul vecinilor de la CFR Cluj. " În 3 ani putem ajunge în Liga I dacă mai convingem şi alţi oameni să investească la echipă. Deocamdată, ne mulţumim cu ajutorul de la primărie, care ne ajută cu stadionul, dar eu speră să se implice şi în finanţarea echipei", încheie patronul Ioan Hămbăşan.

Vasile Ghindaru a ajuns în Singapore

Fostul jucător al Braşovului a făcut şi el parte din proiectul Voinţa Sibiu. Mijlocaşul a jucat până la jumătatea turului la Sibiu, dar s-a transferat apoi în Singapore. "Ne-a ajutat mult şi el şi cred că şi Voinţa l-a ajutat pe el. Dacă nu juca aici poate nu ajunge să se transfere pe bani la care nu spera. Avem şi alţi jucători importanţi şi sper să trecem peste acest nivel ca şi cum nu am fi fost niciodată în Liga a III-a", a spus Marius Baciu.

A investit aproape 100.000 de euro

Chiar dacă joacă în eşalonul al treilea Voinţa Sibiu îi "mănâncă" patronului o sumă considerabilă de bani în fiecare lună. "Investesc cam 9.000 de euro lunar. Eu atât pot să suport din buzunarul meu. Nu mă ajută nimeni", spune Ioan Hămbăşan. Patronul este lăudat de antrenorul Marius Baciu. "Banii se dau tot timpul la zi. Niciodată nu s-a întârziat. Asta contează mult pentru moralul jucătorilor. Când ai jucători mulţumiţi poţi face performanţă", spune Baciu.

5.000 de spectatori la derby-uri

Fostul fundaş central al Stelei a rămas plăcut surprins şi de dorinţa spectatorilor sibieni de a urmări fotbal. Marius Baciu spune că nu credea că va fi aşa entuziasm în jurul Voinţei Sibiu. "Vin 2.500 de spectatori la fiecare meci. Lumea e ahtiată după fotbal. La meciurile importante vin şi 5.000 de spectatori. Oamenii vor să vadă fotbal la Sibiu", spune Baciu. Twisted Evil us
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Vin Apr 02, 2010 9:21 pm

VI

Beiuş - Luceafărul 4-0
    Cura (3 - autog.), Luca (50), Trif (71), B. George (61)
    Bistriţa II - Cisnădie 1-0
    Rogozan (40)
    CSM Sebeş - Zlatna 1-0
    Hârceagă (50)
    Voinţa Sibiu - Livezile 2-0
    Szabo (25, 60)
    Reghin - Od. Secuiesc 1-2
    Răzvan Dan (53)/ Lazăr (65 - pen.), Simon (81)
    Un. Ungheni - FC Zalău 4-0
    B. Pop (40), Fluierar (70), Şanta (75), Aldea (90)
    Sănătatea - C. Turzii 0-1
    Fertea (78)
    Unirea Dej - Turul Micula 3-0
    Turul Micula s-a retras şi pierde meciurile din retur cu 3-0
    Gaz Metan II Mediaş - CS Marmaţia 3-0
    Nu se dispută, deoarece CS Marmaţianu are bani de deplasare
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Sam Apr 03, 2010 3:27 pm

DEPLASARE ODORHEIU SECUIESC ???
    DEPLASAREA ESTE VINERI IN DATA DE 9.4.2010
    CINE VINE SA SE INSCRIE PE FORUM SAU SA ANUNTE UN MEMBRU
    DIN ULTRA SOUND Twisted Evil us
    burger
    burger
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de burger Sam Apr 10, 2010 12:47 pm

w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Sam Apr 10, 2010 9:10 pm

burger ai mare dreptate cu asta
    sper doar ca baietii sa-si revina Twisted Evil
    burger
    burger
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de burger Mier Apr 14, 2010 8:01 pm

w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Sam Apr 17, 2010 9:49 am

suntem din nou la 6 pct de seso campia turzii dupa ce-au pierdut in deplasarea de la prietenul nostru din sibiu care joaca la sebes Twisted Evil us
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Sam Apr 17, 2010 9:58 am

vointa sibiu se va deplasa etapa viitoare adica marti in data de 20.4.2010 la zalau urmand ca vineri sa joace acasa cu luceafarul oradea urmand ca apoi sa ne deplasam la cisnadie Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil us
    burger
    burger
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de burger Dum Apr 18, 2010 10:44 am

haideti sa facem deplasarea la Cisnadie cu bicicletele lol!
    burger
    burger
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de burger Mar Apr 20, 2010 7:22 pm

burger a scris: Sunt increzator ca marti de la Zalau vom aduce in clasament inca 3 puncte. Sper ca jucatorii sa isi dea seama ca la Sibiu e mare foame de fotbal si ca oamenii nu mai prea au rabdare ca o noua echipa sa ne amageasca.

se pare ca m-am inselat confused
    baietii nostrii inca nu au castigat nici un meci in deplasare in returul asta!!! nu stiu ce dracu este cu ei de in deplasare mai nou nu sunt in stare sa faca nimic
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Mier Apr 21, 2010 12:06 pm

eu cred ca pur si simplu nu le mai pasa ca in tur
    ne-au dat sperante degeaba
    din pacate Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad us
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Vin Apr 23, 2010 10:10 pm

Jan Gavrilă, director tehnic la CSU Voinţa22.04.2010
    Rezultatele nesatisfăcătoare din retur nu au rămas fără ecou la CSU Voinţa.

Rezultatele nesatisfăcătoare din retur nu au rămas fără ecou la CSU Voinţa. Finanţatorul Ioan Hămbăşan a luat decizia de a-l numi pe Jan Gavrilă în funcţia de director tehnic. Marius Baciu rămâne, în continuare, antrenor principal. "Domnul Gavrilă şi cu Marius Baciu se vor ocupa de pregătirea echipei în continuare. Responsabilitatea rezultatelor cade pe umerii ambilor. Sperăm să fi luat decizia câştigătoare şi să nu mai avem emoţii în atingerea obiectivului, promovarea în Liga a II-a. Cu siguranţă, domnul Gavrilă aduce un plus de experienţă la nivelul conducerii tehnice a echipei noastre", a afirmat Hămbăşan
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Vin Apr 23, 2010 10:12 pm

Incepand de astazi, 23.04.2010, in pauza meciurilor de pe terenul propriu, CSU Vointa impreuna cu firma Andu vor organiza un concurs pentru suporteri. Concursul consta in executarea unei lovituri de la 11 m de catre 3 persoane alese din public. Pentru a participa la concurs, fiecare suporter trebuie sa pastreze biletul de intrare, numarul castigator urmand sa fie ales prin tragere la sorti.

Premiile constau in: locul 1- trening-ul oficial al echipei CSU Vointa Sibiu

locul 2- tricou inscriptionat cu numele echipei

locul 3- un abonament la meciurile de pe terenul propriu ale echipei

Va dorim mult succes si va asteptam in numar cat mai mare sa sustineti echipa !!!

SUCCES baieti!!!
    us us us
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

CSU Vointa Sibiu - Pagina 6 Empty Voința - Cisnădie 1-0. Baciu: Dedicăm victoria fanilor!

Mesaj Scris de w7edy Sam Mai 01, 2010 8:42 am

CSU Voința a câștigat cu 1-0 în derby-ul local cu FC Cisnădie și astfel își consolidează prima poziție în clasamentul Diviziei C, seria a VI-a.

Elevii lui Marius Baciu au marcat încă din prima repriză, în minutul 15, prin fundașul stânga Vlad Peperigeanu. Victoria reprezintă un cadou pentru antrenorul Baciu a cărei zi de naștere este mâine, 1 Mai, însă acesta o dedică tuturor fanilor care au susținut echipa pe parcursul întregului sezon. “A fost un meci frumos, s-au întâlnit două echipe puternice. Mă bucur nespus pentru rezultat, iar această victorie o dedic tuturor fanilor care ne-au susținut întotdeauna, pentru că și ei și noi merităm să mergem mai departe”, a spus bucuros, tehnicianul.

Cu toate că sibienii au plecat acasă cu cele trei puncte, Baciu nu este mulțumit de numărul golurilor înscrise și consideră că încă unul sau două goluri în poarta cisnădienilor dădeau mai multă siguranță echipei în viitor. Am avut mai multe ocazii, chiar înainte de gol, însă asta e, nu am reușit să înscriem. Aș fii dorit să dăm mai multe goluri, poate unul-două în plus aduceau mai multă siguranță. Oricum, noi merităm această victorie pe deplin”, a declarat antrenorul. Galeria Sud a echipei sibiene i-au dat fostului căpitan al Stelei cu ocazia aniversării a 35 de ani, un tricou pe care scrie Peluza Sud Sibiu și este imprimată o fotografie din timpul meciului de pe 1 decembrie 2009, când suporterii au realizat o coregrafie special pentru Ziua Națională.
    us us us
    burger
    burger
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de burger Vin Mai 07, 2010 7:44 pm

CSU Vointa Sibiu 5 - 2 CS Zlatna , FC UnireaA Dej 2 - 0 FC Seso Campia Turzii (perfect)
    Marti avem cu CS Marmatia si vineri vom sti sigur daca de la anu vom juca in B (May 14, 2010, 18:00 CSU Vointa Sibiu - FC Seso Campia Turzii )
    w7edy
    w7edy
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de w7edy Sam Mai 08, 2010 10:34 am